Hallinto.  Vuonna 2020 hallituksen jäseninä ovat toimineet seuraavat: puheenjohtajana Helena Allahwerdi varapuheenjohtajana Ulla Lumme, varsinaisena jäseninä Eija Pokkinen ja Oili Suominen, varajäseninä Mirja Järvenpää ja Pirkko Liikanen, joka myös on toiminut sihteerinä ja rahastonhoitajana. Ritva Santavuori on toiminut toiminnan tarkastajana

Hallituksen tehtäviin ovat kuuluneet vuosikokousasiat (toimintasuunnitelma ja vuosikertomus ja sen monistus,  talous, kirjanpito ja tilinpäätös), apuraha-hakemukset ja palautteet apurahan käytöstä,  hallituksen kokousten valmistelu, kokousten esityslistat, pöytäkirjat, allekirjoitukset. Muita tärkeitä asioita ovat pienryhmien kuukausiohjelmat, pienryhmien päiväkirjojen ylläpito ja päivitys, kotisivun päivittäminen ja ylläpitäminen, kirjeenvaihto, aloitteet, kyselyt yms. osallistuminen, toiminnan dokumentointi ja valokuvaaminen, muistamiset ja henkilökohtaisesta ystävä- ja tukitoiminnasta raportointi.
Hallitus on kokoontunut vuoden aikana kaksi kertaa. (13.1 ja 20.1. 2020).        
Jäsenet. Yhdistyksellä on 21  maksanutta jäsentä/2020 ja yksi kunniajäsen (+90 v.)Vuoden aikana on toiminut kaikkiaan yhdeksän  pienryhmää. Pienryhmien vapaaehtoisina vastuu- ja yhteyshenkilöinä ovat toimineet seuraavat.

Kodin lähellä, kävelymatkan päässä toimivat pienryhmät.
Kirjapiiri  (Oili Suominen); Omakuvapiiri (Pirkko Liikanen); Oopperapiiri (Oili Suominen); Pelipiiri (Liisa Mäkinen); Rantasaunapiiri (Oili Suominen ja Eija Pokkinen)Skype-ystävä-piiri (Pirkko Liikanen)

Kuljetus on tarpeen seuraavien pienryhmien toimintaan osallistumiseksi.
Liikuntapiiri (Espoon liikuntatoimi); Lounaspiiri (Helena Allahwerdi)
Retkipiiri (Helena Allahwerdi ja Pirkko Liikanen)

Jotkut seniorit ovat osallistuneet yhteen ohjattuun liikuntaryhmään, joka toimi  keväällä  2020 yhdeksän kertaa (10.1. - 13.3.2020)  ja syksyllä 28.8.- 18.9.2020 neljä kertaa. Koronan tilanteen vuoksi uimahallit ja liikuntapalvelut oli lopetettuja.

Tietoa yhdistyksen pienryhmien toiminnasta löytyy yhdistyksen kotisivulta:
www.toimivatseniorit.palvelee.fi

Vuoden 2020 aikana  osallistui  kaikkiaan 2825  henkilöä yhdistyksen jäsenten järjestämään toimintaan, joihin kaikki osallistujat antoivat aikaansa  6607 tuntia.  Erilaisia tapahtumia oli vuoden aikana kaikkiaan  581 .  (Taulukko 1.)


Paluu 2020 vuosikertomuksen etusivulle

Paluu etusivulle

© 2021